Cleaning tips - Ningbo BestCleaner Co., Ltd

tips Cleaning

BVC Cleaner bantuan terus partai BBQ tanpa wedi proyek resik.

Sampeyan kudu persil saka kanca lan pengin ngejutno mereka, kok ora surprise wong dening hosting pihak BBQ? Aja house tumoto njaluk ing cara nglangen wektu karo sawetara kanca apik. Punika rencana 5 langkah kanggo mbantu ngresiki house - ora kaku, mung gampang-kanggo-entuk tugas. Supaya ing ngendi kanggo miwiti? Kanggo pihak BBQ, tamu bakal mbuwang paling wektu sing njaba, supaya wilayah paling penting kanggo ngresiki ing omah sing ngleboke, kamar, pawon lan jedhing urip. Ora perlu kanggo ngresiki kabeh house nanging rodo fokus ing path party - manungsa waé sing paling wong kang bakal ing tabel, rak-rak lan panggonan kanggo nyetel ombenan sing.

da26jm

1. Fresh & Declutter Panjenengan apartemen.

Sadurunge sampeyan miwiti, mbukak sawetara jendhela Air metu omah supaya ambune seger lan resik. Cahya lilin scented utawa uyuh papan karo deodoriser nambah sawetara ambu lan mranata swasana ati. Sabanjure iku wektu kanggo nyegat sembarang wilayah ing path party sing kebacut cluttered. Nemokake panggonan sak wentoro kanggo sijine kabeh item rasah kaya basket umbah-umbah utawa kothak kanggo nyimpen iki nganti partai iki liwat sing paling apik lan solusi gampang.

56664hhhg

2. Ngresiki Panjenengan Door Gate lan Entrance

Wangsulan: Bab ingkang pisanan tamu bakal ndeleng iku ngleboke supaya iku penting kanggo nggawe roso kesengsem pisanan apik. Apa Sapuan cepet njaba, njupuk nyisihaken saka rereget sembarang. Banjur nggawe dalan nang apa Sapuan watara bale ngleboke Panjenengan, Mbusak keruwetan lan panggolekan sepatu, Jaket, topi lan mail metu saka ngarsane. Lebu mati tabel utawa obyek hiasan lan semprotan sawetara deodoriser.

d44126jm

3. Prepping Living Room

Miwiti kanthi njupuk munggah-barang saka ing panggonan item, straightening klasa, bantal, bantal lan refolding mbalang (gedhe kanggo panutup munggah reregetan sembarang - Nanging sampeyan ora perlu kanggo nindakake iki sawise nggunakake samubarang produk BVC). Sabanjure ngresiki meja, layar TV lan lumahan mbledug liyane kanthi nggunakake kain microfiber. Akhire, vakum serep bledug utawa pet rambute ing lantai, lan ora lali kanggo ngresiki Boards skirting nggunakake rerumput utawa selang lampiran vakum kang.

da26jm

4.Clean ing Kitchen

titik Kaping serangan kanggo miwiti Mbusak sink samubarang pasugatan reged; . Yen sampeyan duwe girah piring mung menehi wong mbilas lan tumpukan mau ing Banjur menehi nglelebke a reresik - iku kudu dadi resik, shimmering basin yen sampeyan wis rampung - ing BVC resik mesthi bakal nggawe proyek iki akeh luwih gampang! Sabanjure ngresiki menang counter Panjenengan, Paket adoh Perkakas rasah lan ngilangke counter mudhun karo pawon semprotan lan kain microfiber utawa wipes nganggo. Sampeyan bisa tindakake padha kanggo kompor Panjenengan, lemantun lan kulkas. Iku bisa uga dadi apike kanggo ngresiki munggah interior kulkas, Ngatur maneh supaya kamar kanggo appetisers, ombenan lan barang liyane. Akhire, uap mop lantai kanggo mesthekake pawon punika spick lan span.

da2f3555jm

5.Last nanging ora paling bab ngresiki Kitchen Sanctuary

Ninggalake kamar paling penting kanggo pungkasan - jedhing kamar sampeyan kudu fokus paling saka manungsa waé ing. Saiki iki ora ateges kowe kudu njaluk mudhun ing tangan lan dhengkul lan kobongan lantai, nanging rodo, reresik iku paling tamu bakal nggunakake kaya jamban, pangilon, sink lan counter. Miwiti kanthi packing adoh kabeh item countertop keblasuk menyang lemantun utawa ngendi wae metu saka ngarsane, ngiring dening menehi nglelebke, countertop lan kaca sing reresik karo kabeh-waé resik utawa BVC Cleaner. Sabanjure ngresiki kakus Panjenengan - nang, ing jog, rim lan njaba, lan njamin sampeyan ngganti jamban muter ana sing siji seger. Nambah sawetara deodoriser utawa lilin scented kanggo nggawe sing spa pangrasa. Uga ora lali kanggo nyeleh anyar, seger lan alus anduk tangan metu. Akhire, menehi lantai jedhing mop uap apik lan sing lagi kabeh rampung.

Iku gampang kaya sing karo rencana 5 langkah kita - aja cleaning njaluk ing cara wektu party terusan Panjenengan.


PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Star

WhatsApp Online Chat !