Family - Ningbo BestCleaner Co., Ltd

Family

Carane ndandani kulawargané sesambetan? Kaya ibu luwih marem, Child luwih apik banget lan Dady luwih seneng? Apa ora terus partai? Mangga aja padha sumelang, BVC bakal mbantu rampung kabeh proyek resik. .
Sampeyan kudu persil saka kanca lan pengin ngejutno mereka, kok ora surprise wong dening hosting pihak BBQ? Aja house tumoto njaluk ing cara nglangen wektu karo sawetara kanca apik. Punika rencana 5 langkah kanggo mbantu ngresiki house - ora kaku, mung gampang-kanggo-entuk tugas.
Supaya ing ngendi kanggo miwiti? Kanggo pihak BBQ, tamu bakal mbuwang paling wektu sing njaba, supaya wilayah paling penting kanggo ngresiki ing omah sing ngleboke, kamar, pawon lan jedhing urip. Ora perlu kanggo ngresiki kabeh house nanging rodo fokus ing path party - manungsa waé sing paling wong kang bakal ing tabel, rak-rak lan panggonan kanggo nyetel ombenan sing.

Sawijining gampang, mung 5 langkah:
1. Fresh & Declutter apartemen.
Sadurunge sampeyan miwiti, mbukak sawetara jendhela Air metu omah supaya ambune seger lan resik. Cahya lilin scented utawa uyuh papan karo deodoriser nambah sawetara ambu lan mranata swasana ati. Sabanjure iku wektu kanggo nyegat sembarang wilayah ing path party sing kebacut cluttered. Nemokake panggonan sak wentoro kanggo sijine kabeh item rasah kaya basket umbah-umbah utawa kothak kanggo nyimpen iki nganti partai iki liwat sing paling apik lan solusi gampang.

2. Ngresiki Panjenengan Door Gate lan Entrance
Esuké tamu bakal ndeleng iku ngleboke supaya iku penting kanggo nggawe roso kesengsem pisanan apik. Apa Sapuan cepet njaba, njupuk nyisihaken saka rereget sembarang. Banjur nggawe dalan nang apa Sapuan watara bale ngleboke Panjenengan, Mbusak keruwetan lan panggolekan sepatu, Jaket, topi lan mail metu saka ngarsane. Lebu mati tabel utawa obyek hiasan lan semprotan sawetara deodoriser.

3. Prepping Living Room
Mulai kanthi njupuk munggah sembarang metu saka panggonan item, straightening klasa, bantal, bantal lan refolding mbalang (gedhe kanggo panutup munggah reregetan sembarang - Nanging sampeyan ora perlu kanggo nindakake iki sawise nggunakake samubarang produk BVC) . Sabanjure ngresiki meja, layar TV lan lumahan mbledug liyane kanthi nggunakake kain microfiber. Akhire, vakum serep bledug utawa pet rambute ing lantai, lan ora lali kanggo ngresiki Boards skirting nggunakake rerumput utawa selang lampiran vakum kang.

 


PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih House

WhatsApp Online Chat !