Health - Ningbo BestCleaner Co., Ltd

Health

Miturut WHO house bledug iku sabab nomer siji saka reaksi alergi ing ngarep.

kulit manungsa, feces bledug mite, serbuk sari, jamur, serat, bakteri, pangan partikel, prakara tetanduran, serangga, lan kimia. Saben siji saka iki ditemokaké ing bledug house. Sawetara langkah mung 0.3 microns ing ukuran - nganti 200 kaping luwih cilik tinimbang diameter saka rambute manungsa.

Mbusak lebu gedhe lan Allergens mikroskopik banget.

biasa reresik mbantu mbusak Allergens kabeh liwat ngarep.


PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Plane

WhatsApp Online Chat !