Living - Ningbo BestCleaner Co., Ltd

Living

Carane ngresiki kamar urip

1.First Throw sandhangan reged kanggo mesin ngumbah.
2.Fold munggah sandhangan resik lan sijine wong ing lemari klambi.
3.Close lemari klambi lan ngresiki lawang sawijining.
4.Find metu BVC Vacuum Cleaner
5.Clean ing langit-langit dhuwur karo BVC Vacuum Cleaner
6.Transform tabung kelet Long kanggo alat mini motorized lan ngresiki Bed ing.
7.Clean meja klamben karo Mini rerumput bledug alus utawa alat monination.
8.Deep Clean karpet, nyedot munggah Rambut pet. Nyedot munggah lebu gedhe lan bledug nggoleki saka jubin hard.
9.Withdrew Curtain lan mbukak jendhela.
10.Finished kabeh proyek resik lan seneng kamar urip resik anyar.


PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Flag

WhatsApp Online Chat !