Dhukungan - Ningbo BestCleaner Co., Ltd

Nyokong

Carane nggawe test Clean:
maneuverability -Here kita katon ing carane gampang iku kanggo kemudi, narik lan angkat mesin. Kita nyoba ing karpet lan jubin hard lan katon kanggo masalah kayata overbalancing ing mesin mujur, keluwesan lan masalah umum kaya "tancep" kepala ing jubin hard amarga kepala resik dirancang lingkungan.
Cuci karpet - We nyoba nggunakake wêdakakêna putih ing karpet peteng lan test sawise telung sweeps, ngendi siji Sapuan iku munggah lan mudhun tengen wilayah.
Edge cleaning - test iki katon ing carane uga mesin ngresiki nganti pojok skirting Boards sadurunge kudu Resor kanggo pribadi crevice spesialis.
Hard lantai cleaning - We tumindak tes padha ing jubin hard lan katon ing carane uga vakum nyedot bledug saka crevices lan kesenjangan ing jogan.
Pet rambute cleaning - Suwene lan carane akeh sweeps iku njupuk kanggo ngresiki bunder 40cm-diameteripun saka combed-in rambute pet.

Reresik ing undhak-undhakan - We ndeleng carane gampang iku kanggo ngresiki ing undhak-undhakan nggunakake pribadi sing kasedhiya. We mbayar manungsa waé tartamtu kanggo suwene selang abnehmbar iku lan carane gampang iku kanggo nindakake vakum yen perlu.
Noise - We ngukur carane rame mesin ing decibels direkam ing tingkat kepala.
Kita uga mriksa weruh apa aksesoris kalebu, carane uga padha bisa lan carane Versatile mesin. Contone, sawetara Sa vakum apik ing proyek tartamtu, nalika wong duwe persil saka pribadi sing nggawe wong mbukak kanggo macem-macem liyane.
Rincian liyane kita mriksa kalebu dawa ari ing Sa vakum corded, urip baterei ing model tanpo tali lan carane gampang iku kanggo kosongaké model bagless.

Yen sampeyan duwe pitakon, Hubungi: 86 574 63932251

 


PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Tree

WhatsApp Online Chat !