здравје

Во согласност со домашната прашина на Светската здравствена организација е број еден причина за алергиски реакции во домот.

Човечка кожа, прашина Мите измет, полен, мувла, влакна, бактерии од храна, растителна материја, инсекти и хемикалии. Секој еден од овие се наоѓа во куќата на прашина. Некои мерка само 0,3 микрони во големина - до 200 пати помали од дијаметарот на човечкото влакно.

Отстранува големи остатоци и микроскопски алергени премногу.

Редовно чистење помага да се отстрани алергени целиот вашиот дом.


WhatsApp Online Chat !