живеење

Како да се исчисти дневна соба

1.Прво Фрли нечиста облека за да се машина за перење.
2.Fold до чиста облека и ги стави на гардероба.
3.Close гардероба и да се исчисти својата врата.
4.Find надвор BVC Правосмукалка
5.Clean на висок плафон со BVC Правосмукалка
6.Transform на долг стап цевка за мини моторизирани алатка и чистење на креветот.
7.Clean вашата маса со мини мека четка прашина или monination алатка.
8.Deep чисти теписи, заболе до миленичиња коса. Заболе до големи остатоци и прашина од хард спрата.
9.Withdrew на завеса и го отвори прозорецот.
10.Finished сите чиста работа и да уживате во нова чиста дневна соба.


WhatsApp Online Chat !