поддршка

Како да се направи чист тест:
Маневрирање -Here ги погледнеме колку е лесно е да се управува, се повлече и подигнете на машината. Ние тест на теписи и тешко подови и за проблемите изгледаат како overbalancing на исправена машини, флексибилност и заедничките прашања како "лепење" главите на хард спрата поради лошо дизајниран за чистење глави.
Тепих чистење - Ние тест со бел прав на темна теписи и тест по три извишува, каде што еден замав е нагоре и надолу низ областа.
Чистење работ - Овој тест ја гледа во тоа колку добро машината чисти до работ на первази пред да мора да се прибегне кон специјалист алатки пукнатина.
Чистење на тврди подови - Ние Правила слични тестови на хард спрата и се погледне во тоа колку добро правосмукалка смрди прашина до пукнатини и празнини во тротоарите.
Пет чистење на косата - Колку долго и колку извишува е потребно за да се исчисти круг 40cm дијаметар од чешлани во миленичиња коса.

Чистење на скали - Гледаме колку е лесно е да се исчисти на скалите со користење на алатки што се предвидени. Ние се посвети посебно внимание на тоа колку долго на монтажни црево е и колку е лесно е да се носат на правосмукалка ако треба да се.
Бучава - Ние се измери колку бучни машината е во децибели снимен на ниво на главата.
Ние, исто така, да се провери да се види она што се вклучени додатоци, колку добро тие работат и како разноврсна машина е. На пример, некои правосмукалки се добри во специфични работни места, додека други имаат многу алатки кои ги прават отворена за повеќе различни.
Други детали ние се провери вклучуваат должината на кабелот на рипсен правосмукалки, животниот век на батеријата на безжични модели и колку е лесно е да се испразни bagless модели.

Ако имате било какви прашања, Ве молиме контактирајте со: 86 574 63932251

 


WhatsApp Online Chat !