shëndetësor

Sipas pluhur shtëpi Organizatës Botërore të Shëndetësisë është numër një shkaku i reaksioneve alergjike në shtëpi.

Lëkura e njeriut, feces grimë pluhur, polen, kërpudhat, fibrave, bakteret, grimcat e ushqimit, çështje bimore, insektet dhe kimikateve. Çdo njëri prej tyre është gjetur në pluhur shtëpi. Disa masa vetëm 0.3 mikronë në madhësi - deri në 200 herë më të vogël se diametri i një fije floku të njeriut.

Heq mbeturinat e madhe dhe alergeneve mikroskopike shumë.

Pastrimi i rregullt ndihmon në heqjen e alergeneve të gjithë shtëpinë tuaj.


WhatsApp Online Chat !