i gjallë

Si për të pastruar një dhomë të gjallë

1. Së pari Hidhe rrobat e pista në lavatriçe.
2.Fold up rroba të pastra dhe të vënë ato në veshjet.
3.Close veshjet dhe të pastër derën e saj.
4.Find jashtë BVC fshesë me korrent
5.Clean me tavan të lartë me BVC fshesë me korrent
6.Transform tub shkop të gjatë për mjet mini motorizuar dhe të pastër shtrat.
7.Clean tryezën tuaj salcë me Mini furçë të butë pluhur apo mjet monination.
8.Deep Clean qilima, sucks deri manar flokeve. Sucks up mbeturinat madhe dhe pluhur gjobë nga katet e vështirë.
9.Withdrew Perden dhe të hapur dritaren.
10.Finished gjithë punën e pastër dhe të gëzojnë në dhomë të re të pastër të jetesës.


WhatsApp Online Chat !