mbështetje

Si për të bërë testin Clean:
Manovrimit -Ja ne shikojmë se sa e lehtë është për të rri, të tërhequr dhe të heqë makinë. Ne testuar në qilima dhe katet e vështirë dhe të kërkoni për probleme të tilla si overbalancing në makinat e njerëzve të drejtë, fleksibilitet dhe çështje të përbashkëta si "fërkimit" kokat në katet e vështirë për shkak të krerëve të hartuara dobët të pastra.
Carpet Cleaning - Ne provë duke përdorur pluhur të bardhë mbi qilima të errët dhe provë pas tre shtrihej, ku një spastrim është lart dhe poshtë në të gjithë zonën.
Edge pastrimi - Ky test shikon sa mirë makinë pastron deri në buzë të skaj bordet para se ju duhet të mbështetet në mjetet e specializuara të çarë.
Kati Hard pastrimi - Ne kryejë teste të ngjashëm në katet e vështirë dhe të shohim se si edhe fshesë me korrent sucks pluhur up nga të çara dhe boshllëqe në dysheme.
Flokët Pet pastrimi - Sa kohë dhe sa bastisjeve që duhet për të pastruar një rreth 40cm-diametri i kërkuan-në flokët manar.

Pastrimi në shkallët - Ne e shohim se sa e lehtë është për të pastruar në shkallët duke përdorur mjetet e siguruara. Ne i kushtojmë vëmendje të veçantë për sa kohë çorape ndashëm është dhe sa e lehtë është për të kryer fshesë me korrent, nëse keni nevojë për të.
Zhurma - Ne të matur se sa zhurmshëm makina është në decibel regjistruara në nivel kokë.
Ne gjithashtu kontrolloni për të parë se çfarë pajisje janë të përfshira, se sa mirë ata punojnë dhe se si të gjithanshëm makinë është. Për shembull, disa pastruesit vakum janë të mira në punë të veçanta, ndërsa të tjerët kanë shumë mjete që i bëjnë ato të hapura për më shumë larmi.
Detaje të tjera ne kontrolloni përfshijnë gjatësinë kordonin për pastruesit vakum i lidhur me litar, jetën e baterisë në modelet e LAN dhe sa e lehtë është për të zbrazët modele bagless.

Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutem kontaktoni: 86 574 63932251

 


WhatsApp Online Chat !