Beberesih tips - Ningbo BestCleaner Co., Ltd

tips beberesih

BVC cleaner pitulung Anjeun tahan hiji pihak BBQ tanpa sieun jobs beresih.

Anjeun boga kavling babaturan na hayang kaget eta, naha henteu kaget aranjeunna ku hosting pihak BBQ? Ulah ngantep imah pabalatak anjeun meunang dina jalan ngarasakeun waktos Anjeun sareng sababaraha babaturan alus. Di dieu téh rencana 5 hambalan pikeun mantuan Anjeun ngabersihan imah anjeun - euweuh stress, ngan gampang-to-ngahontal tugas. Jadi mana ngamimitian? Pikeun pihak BBQ, tamu bakal belanja lolobana waktu maranéhna luar, jadi wewengkon pang pentingna pikeun ngabersihan di imah téh lawang, kamar, dapur jeung kamar mandi aya kénéh. Teu perlu ngabersihan sakabéh imah tapi rada difokuskeun jalur pihak - perhatian paling masarakat bakal on tabel, rak jeung tempat pikeun ngeset inuman maranéhanana.

da26jm

1. nalipak & Declutter Anjeun susun.

Sateuacan Anjeun, buka sababaraha jandéla ka hawa kaluar imah anjeun kitu eta bau seger jeung bersih. Cahaya lilin Scented atanapi nyemprot spasi anjeun kalawan deodoriser nambihan sababaraha ambu jeung susunan haté. Salajengna éta waktu keur tackle sagala wewengkon di jalur pihak anu overly cluttered. Pananjung tempat samentara pikeun nyimpen sakabeh barang perlu kawas karinjang laundry atanapi kotak pikeun nyimpen ieu dugi pihak nu geus leuwih anu pangalusna sarta solusi pangbasajanna.

56664hhhg

2. bersih Anjeun Door Gate na lawang

Hal kahiji sémah anjeun bakal nempo aya anjeun lawang sangkan éta penting sangkan gambaran mimiti alus. Lampahkeun nyapu rusuh luar, lalaki leupas tina kokotor nanaon. Teras jieun cara anjeun jero tur ngalakukeun nyapu a sabudeureun aula lawang anjeun, clearing clutter sagala na putting sapatu, jaket, topi jeung mail kaluar tina tetempoan. Debu kaluar tabel atawa objék hiasan jeung menyemprot sababaraha deodoriser.

d44126jm

3. Prepping nu Living Room

Mimitian ku picking up sagala kaluar tempat barang, straightening couches, cushions, bantal jeung refolding throws (gede pikeun nutupan nepi noda wae - kumaha oge maneh moal kudu ngalakukeun ieu sanggeus ngagunakeun salah sahiji produk BVC). Salajengna ngabersihan tabel, layar TV jeung surfaces berdebu lianna ku maké lawon microfiber. Tungtungna, vakum up sagala debu atawa piaraan bulu di lantai, sarta ulah poho pikeun ngabersihan papan skirting Anjeun maké sikat atanapi selang kantétan vakum anjeun.

da26jm

4.Clean nu Dapur

titik mimiti serangan geus ngamimitian clearing tilelep anjeun tina sagala masakan kotor; . Lamun gaduh dishwasher a ngan masihan aranjeunna bilas a na tumpukan aranjeunna dina Lajeng masihan tilelep dina hiji beberesih alus - eta kudu beresih, shimmering Citarum lamun Anjeun geus rengse - nu BVC cleaner pasti bakal nyieun proyék ieu loba gampang! Salajengna ngabersihan tops counter anjeun, pak jauh panerapan perlu sarta ngusap loket handap kalawan dapur semprot jeung kaen microfiber atanapi wipes disposable. Anjeun tiasa lakukeun deui kanggo kompor anjeun, cabinets na fridge. Ieu bisa ogé jadi mangrupakeun ide nu sae pikeun ngabersihan up interior fridge anjeun, nyusun nyieun rohangan keur appetisers, inuman sarta goodies lianna. Tungtungna, uap paralon lantai pikeun mastikeun dapur anjeun spick jeung bentang.

da2f3555jm

5.Last tapi moal paling hal bersih nu Mandi sanctuary

Ninggalkeun kamar pangpentingna pikeun panungtungan - mandi teh kamar anjeun kudu fokus paling perhatian anjeun kana. Kiwari ieu teu hartosna anjeun kudu meunang handap dina leungeun anjeun sarta tuur na scrub lantai, tapi rada, meresihan perkara paling sémah bakal make kawas WC, eunteung, tilelep na counter. Mimitian ku paking jauh sadaya item countertop stray kana cabinets atanapi mana kaluar tina tetempoan, dituturkeun ku méré tilelep, countertop na eunteung beberesih alus kalawan sagala-Tujuan cleaner atawa BVC cleaner. Salajengna ngabersihan wc Anjeun - jero, dina korsi, pasisian tur exterior, sarta mastikeun maneh ngaganti toilét roll anjeun aya sareng salah seger. Tambahkeun sababaraha deodoriser atawa lilin Scented mun nyieun éta spa rarasaan. Ogé ulah poho pikeun nempatkeun anyar, seger jeung mengembang towels leungeun kaluar. Tungtungna, masihan lanté mandi hiji paralon uap alus na nu nuju sagala rengse.

Ieu sakumaha gampang saperti anu kalawan rencana 5 hambalan kami - ulah ngantep beberesih meunang dina jalan waktu pihak prep Anjeun.


panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Piala

WhatsApp Online Chat !