Taros Kami

alamat

Andong Industrial Zone.Cixi Ningbo Cina

Surélék

nbbestcleaner@hotmail.com

telepon

Tel: 8657463479960

Mobile: 86-18006747307

Mobile:86-18006747317

 

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Weekends: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !