Kulawarga - Ningbo BestCleaner Co., Ltd

kulawarga

Kumaha carana ngaronjatkeun hiji kulawarga hubungan? Kawas mummy téh beuki satisfying, Child is langkung denok tur Dady téh leuwih senang? Naha teu tahan pesta? Mangga ulah salempang, BVC baris mantuan Anjeun salse sakabeh jobs beresih. .
Anjeun boga kavling babaturan na hayang kaget eta, naha henteu kaget aranjeunna ku hosting pihak BBQ? Ulah ngantep imah pabalatak anjeun meunang dina jalan ngarasakeun waktos Anjeun sareng sababaraha babaturan alus. Di dieu téh rencana 5 hambalan pikeun mantuan Anjeun ngabersihan imah anjeun - euweuh stress, ngan gampang-to-ngahontal tugas.
Jadi mana ngamimitian? Pikeun pihak BBQ, tamu bakal belanja lolobana waktu maranéhna luar, jadi wewengkon pang pentingna pikeun ngabersihan di imah téh lawang, kamar, dapur jeung kamar mandi aya kénéh. Teu perlu ngabersihan sakabéh imah tapi rada difokuskeun jalur pihak - perhatian paling masarakat bakal on tabel, rak jeung tempat pikeun ngeset inuman maranéhanana.

Na gampang, ngan 5 hambalan:
1. nalipak & Declutter susun Anjeun.
Sateuacan Anjeun, buka sababaraha jandéla ka hawa kaluar imah anjeun kitu eta bau seger jeung bersih. Cahaya lilin Scented atanapi nyemprot spasi anjeun kalawan deodoriser nambihan sababaraha ambu jeung susunan haté. Salajengna éta waktu keur tackle sagala wewengkon di jalur pihak anu overly cluttered. Pananjung tempat samentara pikeun nyimpen sakabeh barang perlu kawas karinjang laundry atanapi kotak pikeun nyimpen ieu dugi pihak nu geus leuwih anu pangalusna sarta solusi pangbasajanna.

2. bersih Anjeun Door Gate na lawang
Hal kahiji sémah anjeun bakal nempo aya anjeun lawang sangkan éta penting sangkan gambaran mimiti alus. Lampahkeun nyapu rusuh luar, lalaki leupas tina kokotor nanaon. Teras jieun cara anjeun jero tur ngalakukeun nyapu a sabudeureun aula lawang anjeun, clearing clutter sagala na putting sapatu, jaket, topi jeung mail kaluar tina tetempoan. Debu kaluar tabel atawa objék hiasan jeung menyemprot sababaraha deodoriser.

3. Prepping nu Living Room
Mimitian ku picking up sagala kaluar tempat barang, straightening couches, cushions, bantal jeung refolding throws (gede pikeun nutupan nepi noda wae - kumaha oge maneh moal kudu ngalakukeun ieu sanggeus ngagunakeun salah sahiji produk BVC) . Salajengna ngabersihan tabel, layar TV jeung surfaces berdebu lianna ku maké lawon microfiber. Tungtungna, vakum up sagala debu atawa piaraan bulu di lantai, sarta ulah poho pikeun ngabersihan papan skirting Anjeun maké sikat atanapi selang kantétan vakum anjeun.

 


panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Heart

WhatsApp Online Chat !