Kaséhatan - Ningbo BestCleaner Co., Ltd

kasehatan

Numutkeun World Health Organization imah debu teh ngabalukarkeun jumlah hiji réaksi alérgi di imah.

Kulit manusa, tai lebu mite, sari, jamur, serat, baktéri, partikel dahareun, bahan nabati, serangga jeung bahan kimia. Unggal salah sahiji anu kapanggih dina lebu imah. Sababaraha ukuran ukur 0,3 microns dina ukuran - nepi ka 200 kali leuwih leutik batan diaméter a bulu manusa.

Ngaluarkeun lebu badag sarta allergens mikroskopis teuing.

beberesih biasa ngabantuan dipiceun allergens sakuliah lembur.


panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Tangkal

WhatsApp Online Chat !