Hirup - Ningbo BestCleaner Co., Ltd

hirup

Kumaha pikeun ngabersihan kamar tamu

1.First Alungan baju kotor jeung mesin cuci.
2.Fold up baju beresih jeung nyimpen kontak dina papakéan.
3.Close papakéan jeung ngabersihan panto na.
4.Find kaluar BVC vacuum cleaner
5.Clean nu siling High kalawan BVC vacuum cleaner
6.Transform pipah iteuk Long ka alat mini motorized jeung ngabersihan ranjang.
7.Clean tabel ganti baju anjeun kalawan Mini sikat lebu lemes atawa alat monination.
8.Deep Beresih Carpets, lebay up Rambut piaraan. Lebay up lebu badag sarta debu halus ti lanté teuas.
9.Withdrew curtain tur muka jandela.
10.Finished sagala pakasaban beresih jeung ngarasakeun ruang tamu beresih anyar.


panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Piala

WhatsApp Online Chat !