Rojongan - Ningbo BestCleaner Co., Ltd

sokongan

Kumaha ngalakukeun test Beresih:
Maneuverability -Here kami kasampak di kumaha gampang éta pikeun sapi jalu, narik tur angkat mesin. Urang nguji kana Carpets na lanté teuas sarta néangan masalah kayaning overbalancing on mesin orientasi tegak, kalenturan sarta isu umum kawas "tancep" huluna dina lanté teuas alatan huluna cleaner dirancang kirang.
Karpét beberesih - Urang uji make bubuk bodas on Carpets poék jeung test sanggeus tilu nyapukeun, dimana salah nyapu geus luhur jeung ka handap di sakuliah wewengkon éta.
Ujung beberesih - test Ieu Sigana di kumaha ogé mesin cleans nepi ka ujung skirting papan saméméh anjeun kudu Resort ka parabot crevice spesialis.
Teuas lanté beberesih - Urang ngalaksanakeun tés sarupa dina lanté teuas sarta kasampak di kumaha ogé ka vacuum cleaner lebay lebu nepi ti crevices na sela di flooring.
Piaraan bulu beberesih - Sabaraha lami tur sabaraha nyapukeun waktu nu diperlukeun pikeun ngabersihan hiji bunderan 40cm-diaméter combed-di bulu piaraan.

Diberesihkeun dina tangga - Urang tingali cara gampang éta pikeun ngabersihan on tangga ngagunakeun parabot disadiakeun. Urang nengetan hususna ka sabaraha lila di selang pisah nyaeta na kumaha gampang éta pikeun mawa vacuum cleaner lamun perlu.
Noise - Urang ngukur sabaraha ribut mesin aya dina decibel dirékam di tingkat sirah.
Simkuring oge pariksa ningali naon asesoris anu kaasup, kumaha ogé sabab tiasa dianggo na kumaha serbaguna mesin kasebut. Contona, sababaraha cleaners vakum anu alus di gawean husus, sedengkeun nu sejenna kudu kavling parabot anu nyieun éta kabuka pikeun rupa deui.
Rinci séjén kami pariksa kaasup panjang ari on cleaners vakum corded, umur batre dina model tanpa kabel na kumaha gampang éta keur suwung model bagless.

Mun anjeun mibanda patalékan, Mangga wartosan: 86 574 63932251

 


panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk

WhatsApp Online Chat !